| الاٍسم | saa saaa |
| لبريد الاٍلكتروني | saa_website@yahoo.com |
| التعليق | هرجو اسال صور فنانين |
| الاٍسم | نجم/ مصطفى مدحت محمود العقاد /نجم/ عمرودياب |
| لبريد الاٍلكتروني | mostafaakkad2000@hotmail.com |
| التعليق | هااي انا مصطفى أيوه أنا عارف إن كلامى عن عمرو كتير أصل أنا بموت فيه وبحبه حب كبير لو مش هاحكى عنه أتكلم بس فى ايه مين يستاهل بعد عموره أحكى عليه أسكت ليه ده أنا بس بقول (عمرو دياب) برتاح وحكايتك ايه يا عمرو ياللى زى الملاك وتملى شاغل قلوب الناس وياك شاغل قلوب الناس وياك وأنا ذنبى أيه قولى بقى كل ده يحصلى تشغلنى ليه بهواك...يشغلنى ليه ياعموره هواك سحر الألبوم خلى القلب داب والله ..سابنى وراح وياك سابنى فى حيره وراح وياااااااااك يا عمرو الله لا يحرمنى منك يا كنج عمرو دياب لو في حد عنده اخبار جديده قولولي اوكى وخلينا نشوفك بااااااااااااااااااي |
| الاٍسم | ندى المرسى |
| لبريد الاٍلكتروني | nada_morlo@hotmail.com |
| التعليق | جميل جدا يافالانتينوووو |
| الاٍسم | محمد المحمدى المحمدى |
| لبريد الاٍلكتروني | almonea@hotmail.com |
| التعليق | جميل جدا والابومات جامد اوى |
| الاٍسم | Mostafa Elsayd |
| لبريد الاٍلكتروني | www.amrdiabtop.tk |
| التعليق | السلام عليكم اذيك يا فالنتيو موقعك بصراحة هايل جدااااااااااا ويا ريت يفضل كدة واحسن من كدة واتمنالك المزيد من التقدم والتميز عن باقي المواقع وانك تبقي التوب دايما ويهمني انو يبقي في اتصال بينا دايما |
| الاٍسم | نجم/ مصطفى مدحت محمود العقاد /نجم/ عمرودياب |
| لبريد الاٍلكتروني | mostafaakkad2000@hotmail.com |
| التعليق | هاااي انا مصطفى في اي اخبار عن عمرو دياب اعتزر على حفله علشان اشرف فؤاد الله يرحمه لو حدعنده اخبار جديد قولى بااااااااااااي وماله لوليله تهنا بعيدوسبنا كل ناس انا يا حبيبي حاسس بحب جديد |
| الاٍسم | geahd isamail |
| لبريد الاٍلكتروني | gehad.egypt2017 |
| التعليق | انا اكتر واحد بيحب عمرو دياب بحبة اوى اوىاوى وياريت نسمع كل ريمكسات عمرو |
| الاٍسم | soufiane elberkaoui |
| لبريد الاٍلكتروني | lotfy4free@yahoo.com |
| التعليق | جميل الموقع ويارب يكون عند حسن ظنى |
| الاٍسم | bondok scooty 2 hotty |
| لبريد الاٍلكتروني | tom_cruise2006@hotmail.com |
| التعليق | الموقع جميل جدا وكلنا مستنيييين عمرو ديااااااااب باذن الله عشان كلنا بنحبه وعلى فكرة يوم الجمعى اللى فاتت اللى كان فيها هوجن كان يوم جميل جداااااااااااا |