| الاٍسم | abdearhamne hock |
| التعليق | waw je timmmes b1 lol et bonne chonse a toi
www.hock.skyrock.com |
| الاٍسم | emad alassi |
| لبريد الاٍلكتروني | emad8888.jeeran@hotmail.com |
| التعليق | السلام عليكم ورحمة الله و بركاتوا أنا جد بشكرك على الموقع المميز وأناحابب نتحادث عل الأيميل لأنوا جد حابب أتعلم شوي منك و بجوز أنا عندي أشياء تكون جديدة إلك أنا طالب حاسوب أختصاصي شبكات و عندي موقعييين و بتمنى ماتسب علي لأنوا وقتي ضيق لصممون www.emad8888.jeeran.com www.emadalassi.2k00.com وشكرآ إلك منتظر ردك |
| الاٍسم | محمود محمود |
| لبريد الاٍلكتروني | love_love64765@yahoo.com |
| التعليق | الله يآ عسل على البرآمج والله شكـرآ. |
| الاٍسم | anaabid7 abid |
| لبريد الاٍلكتروني | anaabid7@hotmail.fr |
| التعليق | موقع مش جيد www.anaabid7.tk |
| الاٍسم | الصقر الاحمر |
| لبريد الاٍلكتروني | |
| التعليق | هاي موقع ممتاز وفي شغلات حلة كتير بس بدي اسئلك سوؤال ؟؟؟؟؟ كيف سيت موقعك على جوجل ممكن اتساعدني ازا ممكن ابعتلي مسجع على تفتر الزوار تبعي http://www.jeeran.com/asp-bin/hp/addons/guestbook/guestbook.asp?action=ViewEntries&username=raberahmad&GBID=357901 |
| الاٍسم | RORO RWALA |
| لبريد الاٍلكتروني | roby_9992@hotmail,com |
| التعليق | تاموقع يجنن بس انا عايزه اسئل سوال انت مصرى؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
| الاٍسم | وانت مال اهلك دا انت حشري اوي |
| لبريد الاٍلكتروني | دا انت ما طولش |
| التعليق | يا عيل يا وسخ يا الي اسمك محمد مصطفي صاحب الزيبة دي انت مش مكسوف علي دم اهلك وتشوف الوصلات واللنكات غلط يا عيل يا شرموط يا فاشل صلح اللنكات يا عرص |
| الاٍسم | aiman eswey |
| لبريد الاٍلكتروني | AIMANELETCH33@YAHOO.COM |
| التعليق | الله ينور يا باشا انا عاوز اتعرف عليك يا ريت تسجل ايميلى انا هنتظرك على فكره انا لى موقع متواضع على جيران WWW.ELETCH.JEERAN.COM |
| الاٍسم | KarEeM AhmeD |
| لبريد الاٍلكتروني | anacondaman1@yahoo.com |
| التعليق | بقولك ايه انت باين عليك راجل تمام والموقع بتاع بامانه 10/10 المهم دلوقتى انا عايزك فى موضوع مهم كلمنى على الاميل بتاعى ضرورى انا سيبهولك اوك GOOD BYE |
| الاٍسم | علي تمآم |
| لبريد الاٍلكتروني | freedomfor.ever@yahoo.com |