dr mohamed salah moharam
العلم نور ونور الله لايهدى لعاص |
| الاٍسم | Amr El Nafrawy El Nafrawy |
| لبريد الاٍلكتروني | amr_elnfrawy@yahoo.com |
| التعليق | It's my pleasure to see you in more progress, very useful website and hopping to see it updated every time Hopping to see you every day along as a palm and a lighting column Your brother for ever Amr El Nafrawy
| الاٍسم | azza adel |
| لبريد الاٍلكتروني | zozomoon142@yahoo.com |
| التعليق | Hi Dr Mohamed I'd like to show my impression by your nice website . I hope u always keep it up especailly your paintings and simple words . But I want to blame u on forgetting your old friends and also relatives like me . but i know u r so busy and allah with u . I hope u get what u hope in life as u deserve alot . salam |
| الاٍسم | أحمد الجبروني |
| لبريد الاٍلكتروني | elgbaroneya@yahoo.com |
| التعليق | حبيبي وأخويه الاكبر د/محمد صلاح اتمنى لك دوام النجاح وجزاك الله خيرا عن الموقع وما قدمت لنا فيه ؛ في حاجه فرحتني لما شوفت الصور وسلام اخوك الاصغر
| الاٍسم | Hani M. El-Zaiat El-Zaiat |
| لبريد الاٍلكتروني | hm_elzaiat@yahoo.com |
| التعليق | It gives me much pleasure to visit your web site Dr. Moharm. it was extreamly nicely ,Regards hani El-zaiat Teaching Asistant Animal Production Department Alexandria University Alexandria Egypt |
| الاٍسم | maneea mobarak |
| لبريد الاٍلكتروني | drmaneea1981@yahoo.com |
| التعليق | from brother to brother من اخ الى اخ الف مبروك على الموقع ولو انها متاخرة لكن بجد كبداية هايل يا بو صلاح يابو ضحكة جنان التوقيع اخوك maneea |
| الاٍسم | انسانه ؟؟؟؟ |
| لبريد الاٍلكتروني | ؟؟؟؟؟؟ |
| التعليق | كنت اتمنى اقولك كلامى قدامى بس يا خسارة مش قادرة ..؟ بس على العموم انا باتمنى ليك كل السعادة اللى فى الدنيا مع الانسانة اللى اختارها قلبك وربنا يعينك على اللى انته فيه من مشاكل الدنيا والكلية والارض واكيد انا اتعلمت من حضرتك كلام اللى قولته مرة لينا "انه اكيد صعب انك تلاقى حد يكون انته" الف مبروك على الموقع بس متاخرة |
| الاٍسم | ساندى 000 |
| لبريد الاٍلكتروني | 0000 |
| التعليق | هاى يا دكتور |
| الاٍسم | hesham fathy aioooob |
| لبريد الاٍلكتروني | bigbos_hesha2001 |
| التعليق | الموقع جامد وشكرا جدا بس ياريت يبقى فى حاجة تعرفنا اية هى الاقسام فى الزراعة واية مميزات كل قسم عشان الواحد يعرف هو عايز اية وازاى يعرف يحققووشكرا على الوقع الذيذ |
| الاٍسم | smile eye ** |
| لبريد الاٍلكتروني | *** |
| التعليق | مبرووك احلى حاجه في الموقع وجودي معاك اتمني ان يدوم الحب للابد ومافيش حاجه تغيرك كلنا بنغلط لكن الغلط اللي بجد اللي بيتكرر ربنا يجمعنا معافي............ |
| الاٍسم | مريم & ليلي ؟؟؟؟؟ |
| لبريد الاٍلكتروني | ؟؟؟؟؟ |
| التعليق | #الف مبروك على الموقع .والى الأمام دائما. # عناوين الموقع تبدو مميزة ولكن يقترح أن تكون أكثر مواكبة للشباب واكثر جاذبية ملائمةللمواقع الأخرى وخاصة الجزء الأسلامى. #وأخيرا نشكركم جدا على المجهودات التى بذلت معنا واسفين على اتعابك |
| الاٍسم | ? ? |
| لبريد الاٍلكتروني | ? |