| الاٍسم | عيسى صالح |
| لبريد الاٍلكتروني | eissaabomostafa@yahoo.com |
| التعليق | انا بموووووووووووووووووووت في مصطفى كامل وبوعد معجبين مصطفى اخرج اغاني مصطفى الحلو زي كل سنة |
| الاٍسم | عيسى صالح |
| لبريد الاٍلكتروني | eissaabomostafa@yahoo.com |
| الاٍسم | حازم دويكات |
| لبريد الاٍلكتروني | lara_ha_2009@hotmail.com |
| التعليق | مساء الخير للجميع كيفكم ان شاء الله بخير انا بحب اشي بحياتي اسمو مصطفى كامل انت يا ملك الاحزان كيفك يا ابو الكاملانا بحبك كتييييييييييييييرو |
| الاٍسم | عاشقه الاحزان - |
| لبريد الاٍلكتروني | jee2yahoo.com |
| التعليق | حياتي ومهجه قلبي حبيبي الغالي ابعث لك هذه الرساله محمله باجمل الكلمات الجميله والعطره من قلب حب وانجرح واتعذب واتلموحس كثير بهاي الحياه الا معاك وبصوتك الحنون انا بحبك مووووووووووووووووووووووووت وتحيات لفلسطين عاشقه فلسطين اعز الحبايب mmmm |
| الاٍسم | عاشقه الالم - |
| لبريد الاٍلكتروني | aaa_rrr@yahoo.com |
| التعليق | اه يا مصطفى كامل لو تعرف كم بحبك وبموت بصوتك الصاعد دائما لفوق وصوتك الي كلو حينييه وحب وفرح وحزن وجرح وعذاب اجمل سنين العمر احلى اغنيه بسمعها بكل صوت دافى وبكل هدوءوبهديك اغنيه اعز الحبايببحببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببك |
| الاٍسم | عاشقه المستحيل - |
| لبريد الاٍلكتروني | fatnj@yahoo.com |
| التعليق | انا بحبك موووووووووووووت يا مصطفى كامل وبموت بصوتك الحنونالي كله مشاعر وحنان انا لما اسمع صوتك برتاح واقفه ليه الايام بينك وبيني وانا كمان بحب صوت احمد كامل وبهديك اغنيه واقفه ليه الايام بينك وبيني وبهديها لصديقاتي |
| الاٍسم | اسلام مغربي .aslam. |
| لبريد الاٍلكتروني | aslam325@yahoo.com |
| التعليق | هااااي انا عجبني موقعك الرائع ياصابر انا عايز اتعرف عليك ممكن انااسلام مغربي www.aslam223.jeeran.com ......اسلام مغربي... |
| لبريد الاٍلكتروني | LOVE STORY_A1989@HOTMAIL.COM |
| التعليق | انا بحب مصطفى كامل اووووووووى لانه عايش معايا فى تجربتى الحزينة اللى انا مريت بيها ويارب متحرمنا منه |
| لبريد الاٍلكتروني | G_SMAA@YAHOO.COM |
| لبريد الاٍلكتروني | HANIN_LOVE_1989@YAHOO.COM |