neo tracer's movie site
alias The Matrix |
| Name: | Richard OKeefe Richard OKeefe |
| Email Address: | richard@cashette.com |
| Comment: | Nice one, but i think you should focus on improving a little bit and putting new content. Ohterwise i always encourage such ideas. |
| Name: | warz vloaming |
| Email Address: | vloaming@msn.com |
| Comment: | http://users.telenet.be/vloaming/ bezoek ook eens deze site |
| Name: | ikke ikke |
| Email Address: | ikke@msn.com |
| Comment: | Uw moto is dat ten eerste zeker niet !!!! en een dierenvriend ben je evenmin .. een dief en een leugenaar , dat ben je en profiteren van de mensen nog het best Zeker van je zieke vrouw |
| Name: | Jürgen Folyfoot |
| Email Address: | jurgen@folyfoot.org |
| Comment: | hoi,
was effe aan het zien op de site van ons en ik dacht ik ga eens kijken naar die link hihi tof van u dat je van dieren houd we zouden willen dat iedereen zo van dieren hou, laat ons zeggen tot nog eens in het asiel :-))
groeten van ons allemaal van folyfoot en zeker de hondjes en poesjes niet vergeten,
dada groeten |
| Name: | pedro trean |
| Email Address: | pedroswebsite@hotmail.com |
| Comment: | mooie site ik kom later nog zeker eens terug kom ook eens zien naar mijn site die is www.pedroswebsite.naar.be |
| Name: | linda folyfoot |
| Email Address: | folyfoot@folyfoot.org |
| Comment: | Bedankt Tony voor de dierenliefde die jij opbrengt,waren de mensen maar allemaal zo als jij zo er geen dierenleed meer zijn . Doe zo voort!!!!!! Uit naam van onze dieren dank en veel knuffels. |
| Name: | heidi lernou |
| Email Address: | filoeke@hotmail.com |
| Comment: | neo het is een zeer mooie site en dan hoe je je inzet voor die arme dieren moest ik kunnen dan neem ikz e allemaal hihi. |
| Name: | agnes hertogh |
| Email Address: | agneshertogh@hotmail.com.com |
| Comment: | prachtige foto. Ik heb je toegevoegd op msn, maar je bent iedere keer weer zo weg. Misschien hoor ik je nog??? Warme groet Agnes |
| Name: | Countryheidi G |
| Email Address: | geerinckx_heidi@hotmail.com |
| Comment: | hey Tony , mooie site . Ik hoop dat we mekaar vlug eens treffen op de chat of ergens te velden. |
| Name: | barbara |
| Email Address: | |
| Comment: | hallo een heel erg mooie site goed in elkaar gezet kan ik nog wat van leren groetjes barbara bezoek ook eens: http://groups.msn.com/hondenvriendvervolg |
| Name: | tony avens |
| Email Address: | WATERMAN820@HOTMAIL.COM |
| Comment: | goed neo wil dat ook een site plaats dat ook eens bij mij tony |