Guestbook

| Sign My Guestbook | View My Guestbook

Pages:

Name:Richard OKeefe Richard OKeefe
Email Address:richard@cashette.com
Comment:Nice one, but i think you should focus on improving a little bit and putting new content. Ohterwise i always encourage such ideas.
5/24/2005 6:12:00 AM

Name:warz vloaming
Email Address:vloaming@msn.com
Comment:http://users.telenet.be/vloaming/
bezoek ook eens deze site
10/6/2004 8:43:00 PM

Name:ikke ikke
Email Address:ikke@msn.com
Comment:Uw moto is dat ten eerste zeker niet !!!! en een dierenvriend ben je evenmin .. een dief en een leugenaar , dat ben je en profiteren van de mensen nog het best Zeker van je zieke vrouw
10/5/2004 11:26:00 PM

Name:Jürgen Folyfoot
Email Address:jurgen@folyfoot.org
Comment:hoi,

was effe aan het zien op de site van ons en ik dacht ik ga eens kijken naar die link hihi tof van u dat je van dieren houd we zouden willen dat iedereen zo van dieren hou, laat ons zeggen tot nog eens in het asiel :-))

groeten van ons allemaal van folyfoot en zeker de hondjes en poesjes niet vergeten,

dada groeten
3/21/2004 9:51:00 AM

Name:pedro trean
Email Address:pedroswebsite@hotmail.com
Comment:mooie site ik kom later nog zeker eens terug kom ook eens zien naar mijn site die is www.pedroswebsite.naar.be
1/18/2004 12:56:00 AM

Name:linda folyfoot
Email Address:folyfoot@folyfoot.org
Comment:Bedankt Tony voor de dierenliefde die jij opbrengt,waren de mensen maar allemaal zo als jij zo er geen dierenleed meer zijn .
Doe zo voort!!!!!!
Uit naam van onze dieren dank en veel knuffels.
12/30/2003 9:50:00 AM

Name:heidi lernou
Email Address:filoeke@hotmail.com
Comment:neo het is een zeer mooie site en dan hoe je je inzet voor die arme dieren moest ik kunnen dan neem ikz e allemaal hihi.
12/16/2003 10:00:00 PM

Name:agnes hertogh
Email Address:agneshertogh@hotmail.com.com
Comment:prachtige foto. Ik heb je toegevoegd op msn, maar je bent iedere keer weer zo weg. Misschien hoor ik je nog???
Warme groet Agnes
11/17/2003 1:31:00 AM

Name:Countryheidi G
Email Address:geerinckx_heidi@hotmail.com
Comment:hey Tony , mooie site . Ik hoop dat we mekaar vlug eens treffen op de chat of ergens te velden.
11/7/2003 4:34:00 PM

Name:barbara
Email Address:
Comment:hallo
een heel erg mooie site
goed in elkaar gezet
kan ik nog wat van leren
groetjes barbara
bezoek ook eens: http://groups.msn.com/hondenvriendvervolg
11/3/2003 8:49:00 PM

Name:tony avens
Email Address:WATERMAN820@HOTMAIL.COM
Comment:goed neo
wil dat ook een site
plaats dat ook eens bij mij
tony
11/3/2003 9:22:00 AM