| الاٍسم | qb3at qb3at |
| لبريد الاٍلكتروني | |
| التعليق | <META http-equiv="refresh" content="0;URL=http://www.qb3a.jeeran.com/"> |
| الاٍسم | كيمو أبو زيد |
| لبريد الاٍلكتروني | koko_krs2000 |
| التعليق | تسلم المجموعه اللى انشأة الموقع ده بس ياريت تعدلو الصفحه بتاع تعليم النيجر او رقص الديسكو علشان احنا عايزين نتعلم رقص الديسكو |
| الاٍسم | ابراهيم رشدى |
| لبريد الاٍلكتروني | ebrahem_roshdy2002@yahoo.com |
| التعليق | تسلم اديكمكل الى ساهم فى انشاء الموقع الرائع ده بجد انتو مش ممكن الموقع اجمل من كلمه جميل تسلمو تسلمو بجد من كل قلبى بس يارت لو التمارين السويدى ممكن تتحمل زى الجودو |
| الاٍسم | فادى مجدى ################## |
| لبريد الاٍلكتروني | amir_el_7oop@yahoo.com |
| التعليق | الموقع جميل لكن يريت تقول لنا ازاى نقوى الاعصاب وكمان تقول لنا تمارين بداية لتعلم النيجر وكمان تفتح موبايلك والف شكرا على الموقع الجميل دة ويريت تثبت للحاقدين انك مش مقتبس اى حاجة من اى موقع تانى وشكرا |
| الاٍسم | مقاتل الضباب الاسود لهيب الارض |
| لبريد الاٍلكتروني | lahib_elardh@yahoo.com |
| التعليق | انت مخلوع من نفسك دع الاشاء الى اصحبها ولا تتجسس وارنا ما صنعت |
| الاٍسم | حسن بحكولي سوسو لوسي chan |
| لبريد الاٍلكتروني | hassanking7h@hotmail.com |
| التعليق | مشكور موقع حلو شكرا وممكن نكون اصحاب لانك من محبي جاكي شان وانا احرتمة وحتا قد ما احبة قربت اختم افلامة بس ضايل اكمن فلم وهولاعب موهوب وخفيف وعنة حركات جميلة وشكراااااااااا |
| الاٍسم | واما سات |
| لبريد الاٍلكتروني | www.w3masatt.jeeran.com |
| التعليق | مشكرا لكل من ساهم فى الموقع ده وانا عاوز اكلم شريف ريكو ضرورى لانى عاوز اتعلم النيجر |
| الاٍسم | اكرم كونغ فو الكوانا |
| لبريد الاٍلكتروني | akram_ashraff@yahoo.com |
| التعليق | اشكر كل العاملين في هذا الموقع على الاتاحة الفرصة لدينا لتطوير مهاراتنا القتالية والاساليب البديعة وانا الان اتدرب في نادي الجامعه الترفيهيه مع الاستاذ علاء وحصلت على تقدير من الاستاذ والسيد المحافض في استعراض قمت به وشكراً |
| الاٍسم | يبيل لبيل |
| لبريد الاٍلكتروني | لببيلسبيلب |
| التعليق | اين هي الصور يا جماعة |
| الاٍسم | ابو الزبير اليمني اللحجي |
| لبريد الاٍلكتروني | fyaz_211@hotmail.com |
| التعليق | انا لاعب كوتغ فو مبتدا ممكن حد يدلنا على اسليب وتمارين الكونغ فو |
| الاٍسم | عطا على خليف |
| لبريد الاٍلكتروني | @yahoo.comboxer_360 |
| التعليق | انامدرب كونغ فو واعرف كل شىء عن الالعاب القتاليه الاخرى واريد ان اعرف ما هى الحركات الجديدة فى النيجر |