«*§*¤ طــ §ــارق* كــ§ـلا§سيـــك ¤*§*» «*§ نبــ§ــض* القلـ§ــ§ـووبــ

الصفحات:
1234

الاٍسمطارق كلاسيك مدير الموقع
لبريد الاٍلكترونيtarek7262@hotmail.com tarekklasek@yahoo.com
التعليقحبايبى مشكورين كل من وقع فى دقترى والله العظيم انا سعيد جدا بمروركم للموقع والتوقيع فى دفترى حبيب قلبى يا عماد عزمى طاعا عارفك يا باشا ( ميســـو) صح يا باشا والله الموقع كلو نور بطلتك عليه يا حبى
حبيب قلبى يا ليبى والله واحشنى يا وااد اخبارك ايه ابقى تعالى لو عاوز تسلم انا موجود فى المحل يا واطى وانت اكيد بتعدى من السيوف المهم يا حبى انا مشكور بطلتك الحلوة على موقعى والف الف شكرا للتوقيع فى دفترى ومشكورين كلكم حبايبى
اشوفكم على خير ان شاء الله
تحيااااااااااااااااااتى

نبــ§ــض* القلـ§ــ§ـوبـ *
5/12/2009 6:53:00 AM

الاٍسمحمو الليبي
لبريد الاٍلكترونيhamooelleby@yahoo.com
التعليقايه يا واد يا طارق عارف انا مين ؟؟؟
انا حمو الليبي وحشني اوي يابني و عاوز اكلمك و انت عامل ايه في الجيش و ايه اخبارك يارب تكون كويس . .؟,؛*حمو الليبي*،,’؟
5/11/2009 10:00:00 PM

الاٍسمطارق  كلاسيك
لبريد الاٍلكترونيtarek7262@hotmail.com
التعليقالسلام عليكم ورحمه الله وبركاته
اولا مشكورين حبايب قلبى كل من وقع فى دفترى
ثانيا : اختى العزيزة نانا اولا انا بحب واحدة يعنى عمرى ما هعرف احس بيكى وياريت تغيرى فكرة معجبة بيك من اول ما سمعت صوتك وياريت تتقبلى فائق احترامى ليكى وياريت لو نكون اخوات اوكى غير كدة ياريت ما تفتحيش الكلام دة تانى اوكى
تحياتى ليكم
اخوكم
نبــ§ــض* القلـ§ــ§ـوبـ
8/22/2008 2:48:00 AM

الاٍسمNANA LOVE
لبريد الاٍلكترونيNO
التعليقطارق كلاسيك ع كرة انا اول ما عرفت انك الك موقع قلت لازم ادخل واشوف بعينى بس عن جد موقع فى منتهى الروعة والجمال وع فكرة انا معجة بك من زمان والله حبيتك من اول ما سمعت صوتك فى الشات وانا ضيفت اميك من الموقع وياريت تتقبل الاضافة بتاعتى اوكى بحبك وبموت فيك يا كلاسيك انت والله فعلا كلاسيك
وياريت تحس بيه بحبك

ايه الحجات الحلوة ديه

5/28/2008 7:13:00 PM

الاٍسمطارق كلاسيك
لبريد الاٍلكترونيمدير الموقع
التعليقحبيب قلبى يا محمد اخبارك ايه يا حبى والله كلكم مشكورين حبايب قلبى كل من وقع فى دفترى والله وحشتونى كلكم
حبيب قلبى يا محمد يا دريم انا بقالى فترة كبيرة مش بدخل ع النت والله يا حبى وانا لسة شايف الرسالتين بتوعك دلوقتى ويارب تكون بخير يا حبى
تحياتى للجميع
5/20/2008 12:14:00 AM

الاٍسممحمد  دريم
لبريد الاٍلكتروني
التعليقواحشنى والله يا طارق اخوك محمد ( دريم نت ) وربنا يكرمك وتطور الموقع كمان وكمان .dream net
4/30/2008 10:00:00 PM

الاٍسمعالم  الاحزان
لبريد الاٍلكترونيsaher.ellel@hotmail.com
التعليقروعه ياطارق وليك مني احلى بوسه
2/26/2008 4:37:00 AM

الاٍسماحلاهم  واتحداهم
لبريد الاٍلكترونيdsds@hotmail.com
التعليقاكيد الموقع ذووق مثل صاحبه في تطور ان شاء الله ,دمت لنا اخ عزيز وغالي,تحية للكل
1/25/2008 10:32:00 PM

الاٍسمطارق  كلاسيك
لبريد الاٍلكترونيTAREKKLKASEK@HOTMAIL.COM
التعليقالسلام عليكم ورحمه الله وبركاته
ميرسى جدا يا امال على ذوقك الجميل دة وانتى كمان والله العظيم موقعك خرافة وربنا يارب يوفقك كمان وكمان
حبيبى يا روميــــــــــــو
والله بجد انتى واحشنى قوى وكل الاصدقاء وحشونى قوى