لست عضواً في جيران؟ سجل الآن!

إبحث عن أشخاص

وفي رأيي الشخصي ان الحب لازم يكون موجود بين الطرفين
أرق تحياتي
withoutlove   مصر
02 اغسطس, 2007 01:22 ص
انا مع احساس ورده لانها حتى لو اجوزت مش هتنسى التاني ولو اجوزت التاني مش هتعرف تعيش معاه وبسير الحب اللي حبتهوله يتحول لكره مع عدم اهتمام او احترام حبيبها ليها ده رأي نونا
narnona   مصر
04 اغسطس, 2007 12:20 ص
بما سألت انه اختار هختاره يبقا الاول اللي بيحبني لان دا هو اللي هيسعدني وهيتمنا لي الرضا وسعات كتير الحب بيجي بعد الجواز ودا مش في الافلام بس لاني شوفت نماذج كتير وعمري ما هختار التاني لانه هيعذنبي وهيتعب بالي وكل واحدة حسب رائها وتفكيرها
ola   مصر
06 اغسطس, 2007 08:04 م
اولا يا اسناذ احمد التانى دة لو مش بيحبنى مش هيتقدملى والاول دة انا ممكن اوافق علىة علشان بعد كدة هحبة وهوة هيكون بيحبنى هيحافظ علية وانا معجبة بكلامك
bentelloll   مصر
26 سبتمبر, 2007 08:06 م
اكيد هوافق على اللى بيحبنى ويقدرنى بجد ومن ناحية انى مش بحبة الحب اكيد هيجى فى الخطوبة الجواز من العشرة وكدا
بلقيس   الجزائر
04 اغسطس, 2008 05:24 م
برأيي اني اختار الاول لانو بيحبني واكيد لما يحترمني ويحبني ويقدرني هصير بحبو بالوقت بس دا كلامي انا مش اي بنت تعمل زيي لان كل واحد وشخصيتو اوكي ولازم يختار الشخص لي يرتاحلو ويخمم عليه وسلامي لكل البنات والولاد :) :-D
مليسا   الجزائر
04 اغسطس, 2008 05:26 م
اترك الراي لبابا وماما لانهما يعرفاني مصلحتي وانا بسلم عل بلقيس من الجزائر زميلتي ههههههههههههه

للتعليق على هذا المقال املأ النموذج التالي:
التعليق
بعض كود ال HTML مسموح به:<b>,<i>,<u>,<strong>,<em>
أضف ابتسامات
   الولايات المتحدة
اسم المستخدم
كلمة المرور

* جميع الحقول المعلمة ب * مطلوبة
ليس لديك مدونة بعد؟ أنشيء مدونتك الآن مجاناً في مجتمع المدونات الأكبر في العالم العربي