الجميع
[ - ]
(5) تعليق
emansadon
10 نوفمبر, 2008 02:25 م
مشكور علي كلامك بس انا عندي سؤال ازاي اعرف ان كان حب صادق فعلا ومش وهم في خيالي ؟
ahmdnor
12 نوفمبر, 2008 02:33 ص
لو انت شاب وعاوز تعرف البنت بتبحك فعلا ولا لاء لو عندك المقدره على الارتباط قولها انا هاجى اتقدم ليكى لو فرحت طبعا قولها ظبطى مع اهلك طبعا وكده فا هتعرف اذا فعلا بتحبك وعوزاك ولا لاء
لو بنت تقول للى بيحبها هتتقدملى امتى اصل ماما شافتلى عريس ومش عارفه حاجه من الاتنين يا هيقولك دى حياتك وقرارك انتى حره يبقى بيخلع بالزوق ومحبكيش كان بيتسلى لو اجتهد علشان يتقدملك يبقى بيحبك
emansadon
12 نوفمبر, 2008 11:47 م
انا بنت وبصراحة كلامك منطقي بس انا لية احط نفسي في موقف يا يصيب يا يخيب . بصراحة يا استاذ احمد انا في مبدا حطاه في دماغي طول عمري اني مش احب غير ال يكون دبتله في ايدي معرفش ان كنت موافقني علي كدا ولا لا ؟
ايمااااااااان
tsts55
17 نوفمبر, 2008 10:45 م
جميل الكلام لاكن الحب اجل شئ فى الدنيا والى يستسلم للحياة والمشاكل ويضعف دة مبيعرفش يحب لان الحب اكبر سلاح عندى اقتراح انا شخصيا جربتة بس بدون اصدكانت الظروف كدة لو واحدة عاوزة تعرف واحد بيحبها انا الظروف كانت صعبة مبنا بس لما اتقدملى واحد تانى وانا اهلى غصبو عالية اوافق حبيبى لما عرف اتجنن وكان هيعمل مصايب علشان عرف انى ممكن اتجوز واحد تانى او واحد تانى هيقعد جنبى فى الكوشة على فكرة
tsts55
17 نوفمبر, 2008 10:52 م
انا عندى مشكلة حبيبى اتقدملى بس اهلى مش مقتنعين شكلة وحش ومش موظف انا بحبة بجد وهوة كمان بيحبنى اوووووى وهوهة جاهز بكل الشروط على الرغم انها كانت تعجيز لة واكبر بكتير من انا شب ممكن يحققها بس حبى لة قواه كنت معاة لحظة بلحظة يعنى الست الى الراجل مش ممكن ينساها او يستغنى عنها بسهولة بس اهلى مش عارفة اعمل اة هو الشكل منطق بس الناس شيفاه عادى مش وحش هو المشكلة انى بيضاء البشرة وهوة قمحى البشرة بس الحب مبيعرفش اللون ولا الشبكة ولاالفلوس مقياس بس هوة مرتاح الحمد للة هنعيش مرتاحين بأذن الله بس مش عارفة اعمل انا وهوة اة انا مهما بيعلو معايا انا مصممة علية وهوة بردة كدة مهما يجبولة عرايس وانا بردة اهانات ومشاكل بس انا مش مستوعبة حد تانى غيرة لية ممكن تحل لى المشكلة
للتعليق على هذا المقال املأ النموذج التالي:
التعليق