لست عضواً في جيران؟ سجل الآن!

إبحث عن أشخاص
عنوان المقال : الشخصية فى الحب [English]

funpapy999   مصر
11 يناير, 2009 10:02 م
جارى العزيز احمد : لا يوجد شخصية فى الحب الحب مش فرض اراء الحب شى جميل بين شخصين وزى ما بيقوله الطيور على اشكالها تقع اكيد هتلقى فى الانسانة او الانسان اللى بتحبه شىء مثلك او شى بتحبه ولو فى شى فى شخصية اللى بتحبة بلحب بتتغير من غير اوامر او فرض رايك عليه واللى بيحب بجد مش بيشوف حاجة وحشة فى حبيبة او بيشوف عيوبه مميزات ده رايى من وجهة نظرى يارب اكون افدتك بشى وتتقبل كلامى
شكرا الملاك الحزين
وانا بتنمالك النجاح المستمر
وربنا يكرمك ويوفقك انت وشباب المسلمين اجمعين
apfel   مصر
19 يناير, 2009 10:19 م
على فكره الكلام حلو بس مش ممكن تطبع حد على شخصيتك لان من شب على شيىء شاب عليه هو ممكن يكون فى تقارب فى الافكار لاكن تتطبعه على طبعك لا لان كل شخص له افكاره ممكن التفاهم فيها فقط وعلى فكره الحب شىء تلقائى بيجى كده
samsama   مصر
27 يناير, 2009 06:12 ص
علي فكرة لما حد بيحب بجد مابيدورش علي اسباب حبه لهذا الشخص لان الحب الحقيقي هو انك تحب من غير ماتعرف ليه الشخص ده بذات
zohra87   المغرب
27 يناير, 2009 05:09 م
سلام عليكم ’و الله يا اخي العزيز انا ارى ان الاحساس بالمتعة في الحب تتحقق لماتكون هناك اختلافات غي شخصية الحبيبين’لان كل واحد يتعرف على التاني و يبقى الشوق لاكتشاف جميع خبايا الطرف التاني
moon   مصر
28 فبراير, 2009 07:27 م
الحب شىء جميل ولولا الحب ما نقدرش نعيش لان الحب حياة القلب ومش شرط حب الرجل للمراءة او العكس لكن حب كل شىء بس بالنسبه لحب شريكالحياه كل شخصيه بتشوف الى يناسبها والطيور على اشكالها تقع ولو بيحبو بعض فعلا لو فى معارضه فى شىء بينهم يقدرو يحلو بالعقل ويكون التنازل للصح لكن لو شىء غلط لازم يتم اتخاذموقف بس لازم كلو يكون بالزوق والعقل ونساير الا مور يس اهم حاجه مش على حساب ربنا ولا على حساب كرامتنا ولا على حساب حد وفالا ول والاخر ده نصيب والى ربنا عايزو هو الى هيكون بس لازم ناخد بالاسباب
mostafa   مصر
05 ابريل, 2009 02:39 ص
شكرااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااا ااااااا
malak   مصر
11 اغسطس, 2009 04:38 م
انا بجد بحب حبيبي اوي بس المشكلة كبيرة جدا وعائقنا انه متزوج بس انا والله مش بحبه كحب امتلاك بالعكس انا بحبه حب حقيقي وببقا مبسوطة لما بيبقا مبسوط في بيته وشخصيتي معاه اني بحب افرحه دايما لأنه مش بيحب النكد هو بيحب يبقا معايا وانا برده بحبه اوي هو اكبر مني ب 12 سنة ومديري في شغلي انا عندي 24 سنة وهو 36 سنة ومقدرة كل ظروفه لكن مقدرش اعيش من غيره وفكرنا نبعد اكتر من مرة لكن مش بنقدر وانا قررت اني اقدر ظروفه واتعايش معاه مع العلم اننا بينا كل احترام ومش لاقيين حل يخلينا مع بعض على طول

للتعليق على هذا المقال املأ النموذج التالي:
التعليق
بعض كود ال HTML مسموح به:<b>,<i>,<u>,<strong>,<em>
أضف ابتسامات
   الولايات المتحدة
اسم المستخدم
كلمة المرور

* جميع الحقول المعلمة ب * مطلوبة
ليس لديك مدونة بعد؟ أنشيء مدونتك الآن مجاناً في مجتمع المدونات الأكبر في العالم العربي