الجميع
مع ارق واجمل الامنيات
جارتك امنيه
yasmin20072007
22 مارس, 2009 01:02 ص
بصراحه كلها عبارات مؤثرة جدا ولكن اصعبهم بالنسبة ليا هي..............ان تفارق شخصا احببته .. وذهب مع الريح محتفظا بقلبك .. ولم يعد .. ولن يعود . اعتقد صعب احتمالها.....أمنياتي لك بالتوفيق والسعاده جارتك ياسمين
أنفاس عاشقة مصر
25 مارس, 2009 09:30 ص
كلام مؤثر جدا
وأكتره -ان تغرق في محيــــط الأحزان .. ولا تجد القارب الذي ينقذك -
لأن الحزن الصامت يهمس في القلب حتى يحطمه
yoyosa3d91
26 مارس, 2009 11:55 م
كلامك حلو اوى يا احمد انا لسه جديدة فى المنتدى بس عاجبنى اوووووووووووووووووى و انا استفدت كتير شكرا يا احمد
yoyosa3d91
لك منى كل التحيات
مع ارق واجمل الامنيات http://zerocars.blogspot.com
NADAHAMDY
25 يونيو, 2009 10:48 م
ممكن تكون انسان حقيقى فى مشاعرك واحاسيسك وعلى فكرة انت عباراتك كلها مؤثرة فعلا بس علشان فيهاعبارات مؤثرة وحقيقية وعلى فكرة انت كنت مضييف رسائل بالحروف انابحرف النون انت بتهدينى رسالة وهى غلط بالنسبة لية لان مفيش حد محتاجلى انا اللى محتاجة لاى انسان يكلمنى بجد محتاجة رد ارجوك انا معنى الحب
NADAHAMDY
25 يونيو, 2009 10:59 م
sheko200916
30 سبتمبر, 2009 12:33 ص
السلام عليكم انااسمى شكرى 19سنةالموقع دة جميل جدا انا فعلا حبيت وحدة عرفتها من على النت بس هية من كلامها محترمه جدا بتكلمنى بكل ادب واحترام وانا كذلك عندها 22سنة انا حبتها جدا بفرح جدا اما بكلمها او اسمع صوتهاوسعات بتدينى اعذار كتير اوى وانا بقبلهاهي من اسوان وانا من طنطا للااسف ما شفناش بعض خالص بئلنا 7شهوربنكلم بعض على النت وعلى التليفون بس ما شفناش بعض لسة وانا حبتها جدا جدا بس مش عارف هي بتحبنى ولا لا وانا كل ما اسمع اغنية رومانسية افتكرها على طول اعمل اية
اعرض اسم بلدك
اعلمني بالتعليقات المستقبلية عن طريق البريد الإلكتروني