لست عضواً في جيران؟ سجل الآن!

mohamedkaed   مصر
04 يناير, 2007 11:01 م
اخى العزيز لك تحياتى والله لو كنت أعرف طريقة لكنت قولتهالك و أدام الله الوصال
Summer   لبنان
05 يناير, 2007 12:05 ص
Ma7joob, I tried to leave you a thank you note on your other english blog but i could not..anyway, Thank you so much for adding my blog to your blogroll there!! really sweet of you, although my blog is way way far in content than yours!! but thank you!! really nice of you. i cannot thank you enough...i guess i did thank you more than enough!! :) have a great night! Oh, and i have no idea how to move your blog to bloggers!
05 يناير, 2007 12:37 ص
قايد حبيب قلبى، ولا يهمك! مممووااه

سمر، هههه ربنا يخليكي. و بعدين الكتابة الكويسة ما بتتفرقش مهما كان المحتوي. بصراحة أنا ناوي ألم كل الناس المفرقعة هناك.

شكلي كده هاضطر أبدأ مدونة م الأول.
mala2e6   الأردن

المواضيع اللي عايز تنقلها من ياهو على ما اظن..يتقدر تنسخ التمبلت؟

و بعدين تغيرها بتمبلت بلوجر يعني عايزة شغل جامد

اعمل كوبي بيست و ريح نفسك

06 يناير, 2007 02:09 م
ملااااائط!!! حمد الله ع السلامة!

و انتي بالصحة و السلامة!

هيهيهي، آه يا ستي فاكر كويس، ربنا لا يعيدها أيام. شوفي، الياهو مابيسمحش الواحد يلعب في التيمبلات زي بلوجر، و لذلك أعتقد انه الواحد هايضطر يبدأ م الأول في بلوجر. اللي يزعَّل بقى أنه الواحد كان عامل شوية شغل حلو ع الياهو، و كنت عايزه يتنقل بتواريخه في بلوجر، بس يللا بقى، التجديد حلو برضه، و بصراحة بقى كان هايجيلكوا صداع أزلي لو حاولتوا تقروا العك اللي كنت بكتبوا من سنة و نص.

بس بصراحة بلوجر الجديد ده عالي قوي، حاجة ألاجة قوي *صوت عبد الفتاح القصري*. أنا كنت طفشان من بلوجر القديم علشان الإعدادات كانت سيئة جداً. لكن دلوقتى أنا فعلا مبهور بالشغل هناك.

ملحوظة: أنا عادة دمي يلطش بالانجليزي. ربنا يكون في عون اللي هيقرا بقى.
mala2e6   الأردن
06 يناير, 2007 06:33 م
نورماندي توو..يا صباح الاشتة السايحة
اي لوف القصري.ما فيش بقى منه خلاص..

اسمع

قصدي شوف

بلوجر بيسمحلك تظبط التاريخ زي ما نتا عايز

يعني ممكن تنقل المواضبع و تكون التواريخ زي الاصل.زمش عارفة اذا ممكن سنة و نص لورا بس جرب.زانت خسران حاجة.ما كله ببلاش
06 يناير, 2007 11:58 م
يا سلام يا ملائط، أنا مش عارف أشكرك ازاي. بصراحة تستاهلي مليون جنيه، بس أخوكوا مزنوق. هيهيهيهي

ربنا يديم المعروف، أنا نقلت الحاجات المهمة في المدونة بتواريخها مظبوط. روحي يا شيخة، ربنا يكرمك!!

* جميع الحقول المعلمة ب * مطلوبة
ليس لديك مدونة بعد؟ أنشيء مدونتك الآن مجاناً في مجتمع المدونات الأكبر في العالم العربي